Petrol Company bojkoton të gjitha produktet serbe

0

Të gjitha dyqanet One Stop Shop që operojnë nën ombrellën e kompanisë së derivateve Petrol Company kanë shpallur një bojkot gjithëpërfshirës të produkteve serbe. 

Fushata për bojkotimin e produkteve serbe ka marrë vrull që një kohë të gjatë, duke synuar ndërgjegjësimin e qytetarëve për rëndësinë e mosblerjes së artikujve.

Duke iu përkushtuar këtyre ndryshimeve, tregjet One Stop Shop po krijojnë një precedent bindës për bizneset dhe organizatat e tjera brenda Kosovës. 

Po ashtu ju bëhet thirrje të gjithë bizneseve, të bojkotojnë prodhimet serbe nga dyqanet e tyre.

BOJKOTO 860!!!!

Po ashtu, mos harroni…. Ejani në Petrol Company dhe furnizohuni me çmime më të lira dhe me kualitetin më të mirë në vend!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu